توت سفید تازه 1401 گیاهی است که از دیرباز در طب طبیعی برای درمان بیماری های مختلف مورد استفاده قرار می گرفته است.
علاوه بر محتوای قابل توجه مواد مغذی آن، برخی مطالعات نشان داده اند که توت سفید ممکن است با چندین فواید سلامتی مرتبط باشد.
در واقع، تحقیقات نشان می دهد که ممکن است به جلوگیری از رشد سلول های سرطانی کمک کند و سطح قند و کلسترول خون شما را کاهش دهد.
این مقاله نگاهی دقیقتر به فواید، مضرات و کاربردهای توت سفید دارد.
توت سفید که با نام علمی Morus alba شناخته می شود، نوعی درخت بومی مناطق خاصی از چین و هند است.
این درخت به خاطر برگهای بلند، گلهای بدون گلبرگ و توتهای کوچکش که رنگهای آن از سفید تا صورتی یا بنفش تیره متغیر است، قابل توجه است.
امروزه توت سفید در سراسر جهان رشد می کند و از برگ های آن معمولاً برای تغذیه کرم ابریشم و سایر دام ها استفاده می شود.
این میوه همچنین طعمی شیرین و تا حدودی ترش دارد و اغلب برای تهیه آب میوه، چای، مربا یا تنقلات خشک استفاده می شود.
برگها، پوست، ریشه و میوه درخت توت سفید نیز در طب سنتی مورد استفاده قرار میگیرند و اخیراً برای خواص بالقوه آنها برای ارتقای سلامت مورد مطالعه قرار گرفتهاند.
مکمل های حاوی عصاره توت سفید به طور گسترده ای در دسترس هستند و می توانند به صورت کپسول یا مایع در بسیاری از فروشگاه های بهداشتی طبیعی یافت شوند.
توت سفید نوعی درخت بومی آسیا است. برگ، میوه، پوست و ریشه گیاه اغلب در اشکال سنتی پزشکی استفاده می شود و ممکن است دارای خواص ارتقاء دهنده سلامتی باشد.
یک مطالعه کوچک روی 24 فرد مبتلا به دیابت نوع 2 نشان داد که مصرف 1000 میلی گرم عصاره برگ توت 3 بار در روز به مدت 3 ماه به طور قابل توجهی سطح قند خون را بعد از غذا در مقایسه با گروه کنترل کاهش می دهد.
همچنین سطوح هموگلوبین A1C را بهبود بخشید، که نشانگری است که برای اندازه گیری تنظیم طولانی مدت قند خون استفاده می شود، اگرچه این از نظر آماری معنی دار نبود.
در مطالعه دیگری بر روی 12 بزرگسال سالم، ترکیبی جدا شده از عصاره برگ توت نشان داد که تنظیم قند خون را پس از 12 هفته بهبود می بخشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.