میگو پوست کنده یکی از محبوب ترین غذاهای دریایی است.
در انواع غذاها، از اسکمپی میگو گرفته تا میگو و بلغور دیده می شود.
و آنچه که غواصی در غذای میگو را هیجانانگیزتر میکند تمام مزایای میگوی سالم این غذای دریایی است. بیایید نگاهی به آنها بیندازیم.
به ازای هر 3 اونس میگوی پخته شده، 20 گرم پروتئین شگفت انگیز دریافت می کنید که 40 درصد از مقدار توصیه شده روزانه (DV) است.
به علاوه، این فقط برای 84 کالری است. پروتئین موجود در میگو می تواند به شما کمک کند برای مدت طولانی تری سیر بمانید، که برای مدیریت وزن و تقویت ورزش مهم است.
بسیاری از فواید سلامتی میگو به مواد مغذی موجود در آن خلاصه می شود.
لیزا اندروز، متخصص تغذیه، صاحب Sound Bites Nutrition در سینسیناتی، اوهایو، می گوید: میگو یک غذای دریایی همه کاره و کم کالری است که ید، فسفر، روی و منیزیم را تامین می کند. این مواد معدنی به دلایل زیادی مهم هستند.
به عنوان مثال، روی برای ایمنی مفید است و منیزیم برای همه چیز از سلامت استخوان گرفته تا فشار خون مفید است.
بعلاوه، میگو اسید ایکوزاپنتانوئیک (EPA) و دوکوزاهگزانوئیک اسید (DHA) ضد التهابی دارد که هر دو اسیدهای چرب امگا 3 هستند.
بر اساس تحقیقات انجام شده در مایو کلینیک، افزایش مصرف این امگا 3 می تواند به طور قابل توجهی به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.
چگونه ورزش استرس را کاهش می دهد: 9 حرکتی که خلق و خوی شما را روشن می کند
Aubrey Redd، متخصص تغذیه، صاحب Aubrey Redd Nutrition در پادشاه پروس، پنسیلوانیا، میگوید: مطالعه دیگری در مجموعه مقالات مایو کلینیک نشان میدهد که مصرف میگو با بهبود پانلهای چربی مرتبط است.
مانند هر غذا، بخارپز کردن یا کباب کردن روش پخت بسیار سالم تری نسبت به سرخ کردن عمیق است و به شما امکان می دهد هم کالری و هم محتوای چربی یک غذا را کنترل کنید.
همچنین باید محتوای متیل جیوه میگو را در نظر بگیرید. می توانید از ابزارهای آنلاین برای انتخاب میگو با محتوای جیوه کمتر استفاده کنید. صندوق دفاع از محیط زیست (EDF) یک انتخاب کننده غذاهای دریایی مفید برای انتخاب غذاهای دریایی با جیوه پایین دارد.
از آنجایی که میگوها کوچک هستند، در زنجیره غذایی کمتر از غذاهای دریایی بزرگتر قرار دارند.
رد می گوید: “با افزایش اندازه ماهی، توصیه برای مصرف هفتگی کاهش می یابد.”
“چرا می پرسی؟ ماهیهایی که در زنجیره غذایی بالاتر قرار دارند، احتمالاً حاوی مقادیر خطرناکی جیوه هستند. این امر به ویژه برای مادرانی که باردار هستند نگران کننده است، زیرا جیوه بیش از حد می تواند به سیستم عصبی جنین آسیب برساند.
روزن خاطرنشان می کند که اگر باردار هستید یا در دوران شیردهی هستید، باید حداکثر دو وعده هفتگی میگو را مصرف کنید.
میگو همچنین حاوی کلسترول است: 161 میلی گرم کلسترول (54 درصد DV) در هر وعده 3 اونس.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.