ارزیابی دقیق رژیم غذایی برای درک رابطه بین رژیم غذایی و پیامدهای مختلف سلامتی ظروف چینی پذیرایی و ارزیابی اثربخشی سیاست ها و مداخلات بهداشت عمومی ضروری است.
روشهای ارزیابی رژیم غذایی پرکاربرد، مانند سوابق غذایی، یادآوری رژیم غذایی 24 ساعته و FFQ، میزان دریافت مواد مغذی را بر اساس اطلاعات گزارش شده ظروف بلور پایه دار خود در مورد غذاها و نوشیدنیهای مصرف شده تخمین میزنند.
از این رو، پاسخ دهندگان موظفند نام، مقدار یا دفعات اقلام غذایی، از جمله ترکیبات تک غذا در ظروف مخلوط را گزارش کنند.
با این حال، از آنجایی که بسیاری از غذاها معمولاً پس از آمادهسازی یا پختن مصرف میشوند، مردم همیشه نمیتوانند تمام مواد خاص مصرفشده را به خاطر بسپارند، به عنوان مثال، چاشنیهای موجود در ساندویچها.
به طور خاص، به نظر می رسد افرادی که در ظروف دکوری نقره آشپزی دخالتی ندارند در گزارش دقیق اطلاعات مربوط به مواد تشکیل دهنده غذا در غذاهای پخته شده مشکل دارند.
در نتیجه، این روشهای ارزیابی ظروف غذا پلاستیکی رژیم غذایی مبتنی بر غذا ممکن است باعث خستگی پاسخدهنده و کیفیت پایین اطلاعات گزارششده شود.
علاوه بر این، با توجه به اینکه غذاخوری در خارج از خانه به طور فزاینده ای در بسیاری از کشورها محبوب شده است، گزارش مواد تشکیل دهنده یک غذا در آینده دشوارتر خواهد بود.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.