مربای هویج 300 گرمی طعم شگفت انگیزی دارد رنگی زیبا، رایحه ای دوست داشتنی و سرشار از ویتامین دارد.
یک خواربار فروشی محلی وجود دارد که مربای خانگی می فروشد. مربای هویج و پرتقال همیشه ندارند، اما وقتی دارند، چند تا شیشه می خرم. من باید از آنها دستور پخت بخواهم.
برای تهیه مربای ساده هویج، چهار برش هویج را رنده کرده و با آب و پوست یک لیمو، لیموترش و پرتقال روی حرارت متوسط بپزید. دو تا سه فنجان شکر بسته به ذائقه شخصی به همراه نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید.
تا زمانی که هویج ها در شربت غلیظی آویزان شوند، بپزید که حدود نیم ساعت طول می کشد.
آن را از روی اجاق گاز بردارید و برای نگهداری در شیشه ها بسته بندی کنید یا فقط مربای هویج را در ظرف بزرگی بریزید و در یخچال بگذارید.
این غذا تا چند هفته در یخچال باقی می ماند. برای پخش نرم تر، مربای هویج را بعد از پخت پوره کنید.
اگر میخواهید ماندگاری بیشتری داشته باشید و از یخچال خارج شود، شیشههای کنسرو تمیز و بدون لک را جمع کنید و مربای هویج را درون آنها فشار دهید و حدود نیم اینچ (کمی بیش از یک سانتیمتر) در قسمت بالا باقی بگذارید.
یک درب از قبل گرم شده روی هر شیشه قرار دهید و حلقه کنسرو را تا زمانی که سفت شود پیچ کنید. شیشه ها را به مدت تقریبی 10 دقیقه در آب جوش فرو کنید، در حالت ایده آل در یک قفسه کنسرو قرار دهید تا آب بتواند در اطراف آنها گردش کند.
در حین پردازش شیشه ها را بپوشانید و سپس آنها را بردارید و بگذارید خنک شوند. درب ها باید به سمت داخل منحنی شوند که نشان دهنده مهر و موم شدن شیشه ها باشد.
در غیر این صورت، مربای هویج را مجدداً پردازش کنید، و هرگز از هر نوع کنسرو از شیشه با درب برآمده استفاده نکنید، که نشان دهنده مهر و موم بد است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.